integral projects integral projects integral projects integral projects integral projects

ntegral Project és un projecte que neix de la col·laboració d'un grup de professionals especialistes en diferents àrees: construcció, reformes i instal·lacions en general, que sumem esforços per oferir als nostres clients un servei integral de qualitat.

integral projects

CUINA

Venta i instal·lació de tot tipus de cuines ja siguin lacades, de vidre, inoxidables i d'alumini o de fusta. Integral Projects és distribuïdor oficial de Cuines Gelse.

integral projects

INSTAL·LACIONS

Servei d'instal·lació, reparació i manteniment d'aigua, gas, llum i clima. Subministrem i col·loquem sistemes sanitaris i aixetes, electrodomèstics, mobles de cuina i bany, accessoris per a la llar i sistemes audiovisuals.

integral projects

OBRA

Construcció i reformes d'interiors i exteriors. Paleta en general, treballs amb pedra, recuperació de façanes, gestió de runes i treballs amb guix.

integral projects

PARQUET

Utilització de materials i fustes de primera qualitat en la instal·lació de parquets i tarimes tecnològiques d'exterior.

integral projects

XEMENEIES

Integral Projects col·labora amb Clima Difusión SL, una empresa especialitzada en la creació i instal·lació de xemeneies de gas i de llenya, amb l'avantatge d'una fabricació a mida.

integral projects

ALTRES
SERVEIS

Integral Projects ofereix altres serveis com pintura, ferreria, pladur, envidrament i mampares o fusteria d'alumini, entre d'altres.