integral projects integral projects integral projects integral projects integral projects integral projects

CUINES

A Integral Projects instal·lem tot tipus de cuines tant en el pla domèstic com en obra nova i realitzem reformes integrals adaptant-nos al seu estil personal i a les seves necessitats.

El nostre equip d'experts posa al seu abast totes les solucions en mobiliari; la seva experiència i bon gust aconseguiran fer de la seva cuina un espai viu, accessible i funcional.

Disposem d'una àmplia gamma de productes i treballem amb les grans marques del mercat nacional i internacional, sempre al dia de les novetats i de les últimes tendències en disseny. Consulti el nostre catàleg per conèixer la nostra gamma de cuines:

- Cuines lacades.
- Cuines de vidre.
- Cuines inoxidables i d'alumini.
- Cuines de fusta.

Els serveis que oferim són els següents:

- L'assessorem en la presa de decisions.
- Assistència tècnica en la instal·lació completa.
- Control permanent de l'execució de l'obra.
- Ajust final de tots els detalls.


Integral projects és distribuïdor oficial de cuines Gelse www.gelsecocinas.com

Les cuines fabricades per Gelse Cuines tenen textures que doten de calidesa els espais, solucions integradores i colors que es fonen en espais oberts i acollidors. Conceptes moderns amb la millor tradició. Un mobiliari integrat i funcional que garanteix poder gaudir al màxim d'aquest espai de la casa. A Gelse Cuines tenen una filosofia integradora amb una experiència de més de deu anys creant espais nets amb estructures sofisticades sempre al servei de la funcionalitat de la cuina.

Consulti el nostre catàleg!

Tot disseny de cuina ben fet comença amb la planificació de les zones. Aquestes són les superfícies de treball d'una cuina. Al nostre "shoowroom" de Vilassar de Mar podrà veure exposats alguns dels nostres productes.

Ens trobarà a la Carretera de Cabrils n º 17-24 - 08340 Vilassar de Mar (Barcelona)